Gå til forsiden
arkitektur

Firmaprofil

Firmaets ide er at tilbyde privat forskning og udvikling i arkitekturen. Dette være sig arkitekturvidenskabelige rapporter omkring sagspecifikke forhold såvel som kunstnerisk udviklingsarbejde i form af arkitekt- og byplanopgaver.

Firmaets kompetencebaggrund er min egen uddannelse som arkitekt med efterfølgende erhvervelse af p.hd. grad.

De teoretiske kompetencer er suppleret med 5 års praktisk tegnestueerfaring erhvervet hos Møller og Grønborg, Transform og Arkitema.

 

Vision

Arkitekturen definerer vore fysiske omgivelser på alle skalaer. Pænt eller grimt, meningsfyldt eller meningsløst osv. Stort set alle har en holdning til deres fysiske omgivelser og ikke mindst de oplevelser disse giver anledning til. At skabe smukke og meningsfyldte fysiske omgivelser kræver både en sans herfor, men ofte også en tillært kompetence som den kunstnere, designere og arkitekter besidder.

Toft arkitektur skal være et arkitektfirma, der vægter den forskningsprægede forståelse af arkitekturen lige så højt som den kreative formgivningsproces, der skaber arkitekturen.

Til sammen skal dette skabe et arkitektfirma, der kan tilbyde kunder arkitekturprodukter og -ydelser, der er præget af et højt fagligt vidensniveau og / eller en kunstnerisk nerve.

Samtidig skal kombinationen af den forskningsmæssige og kreative tilgang til arkitekturen skabe et arkitektfirma der kan tiltrække dygtige medarbejdere med ambitioner om at udvikle faget og dets produkter til gavn for samfundet som helhed - hvilket jo er det egentlige mål med arkitekturen!

Tegnestuen drives af Anders Toft, arkitekt maa, ph.d.

[download cv for Anders Toft]

 

 

 

 

 

Anders Toft

 

Toft Arkitektur aps Bushøjvænget 15 8270 Højbjerg Telefon 2530 6152 at@toft-arkitektur.dk